"De online portal is een groot succes"
"De online portal is een groot succes"

Referentie: McDonald's

Frank Franken is sinds 1995 franchisenemer bij McDonald’s. Destijds begonnen met één zaak en inmiddels eigenaar van zes restaurants in het westen van het land, waaronder één van de drukkere restaurants van Nederland (McDonald’s Hoofddorp). Van Oers werkt sinds 2001 voor een groot aantal franchisenemers van McDonald’s. Frank is klant vanaf het 1e uur en laat zich typeren als iemand die hoge eisen stelt, ook in de samenwerking met Van Oers. Altijd op zoek naar verbeteringen en meer efficiëntie, met als doel maximale ontzorging.

Van Oers verzorgt voor Frank en zijn bedrijven een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder ondersteuning bij de administratie / het controleren van de maandelijkse P&L’s, het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften en fiscaal advies.

Frank is voor Van Oers - samen met zijn collega-franchisenemer Ed Lugtigheid van McDonald’s Schiphol - heel belangrijk geweest in de ontwikkeling van de Portal, een managementtool gevuld met zowel operationele als financiële informatie van de bij Van Oers aangesloten McDonald’s restaurants. Ook per vandaag is Frank belangrijk voor Van Oers, als één van de aanjagers in een IT-project dat gericht is op het nog verder automatiseren en digitaliseren van informatiestromen rondom de McDonald’s restaurants.

Door de jarenlange intensieve samenwerking, is Frank inmiddels een ambassadeur voor Van Oers binnen de McDonald’s franchisegemeenschap.

Ik wil graag meer informatie
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Vraag: