Nieuws

Prinsjesdag in perspectief 18-09-2015 Nu de hosanna stemming is verdwenen op het Binnenhof in Den Haag kan iedereen weer tot realiteitszin komen. Het kabinet Rutte II heeft voor veel Nederlanders een plus in de portemonnee geboekt. Al valt dat in alle realiteit nog maar te bezien.
Vliegend van start met Van Oers! 07-05-2015 Heel veel mensen willen graag een eigen bedrijf starten. Van Oers geeft u 7 tips voor een succesvolle start van uw eigen onderneming.
Bent u voorbereid op onverwachte zaken ? 27-11-2014 Het kan zo maar een ieder overkomen, het niet meer in staat zijn om de onderneming te drijven. Dit overkwam Marco Borsato door een tia, Michael Schumacher vanwege een ski-ongeval en Reinout Oerlemans kreeg een hartinfarct. Door bijvoorbeeld een ongeval of beroerte bent u (tijdelijk) niet meer in staat bent om bepaalde beslissingen te (mogen) nemen.
Auto aanschaffen in 2014 of 2015 ? 26-11-2014 Nu het politieke stof rond de bijtelling van zakelijke auto's is gaan liggen, kunnen we vaststellen of het nog de moeite loont in 2014 optimaal te profiteren van de beschikbare subsidies op auto's.
Tips voor een beter debiteurenbeheer deel II 08-11-2014 Het overkomt iedere ondernemer, niet alle klanten betalen de factuur op tijd. De gevolgen van niet of niet tijdig betalen zijn bekend: 1. extra inspanningen om de factuur alsnog betaald te krijgen; 2. druk op de liquiditeitspositie van uw onderneming. De tips van Van Oers Accountants helpen om uw facturen tijdig betaald te krijgen.
Tips voor een beter debiteurenbeheer 08-11-2014 Het overkomt iedere ondernemer, niet alle klanten betalen de factuur op tijd. De gevolgen van niet of niet tijdig betalen zijn bekend: 1. extra inspanningen om de factuur alsnog betaald te krijgen; 2. druk op de liquiditeitspositie van uw onderneming. De tips van Van Oers Accountants helpen om uw facturen tijdig betaald te krijgen.
Pensioen moet je doen! 18-06-2014 Per 1 januari 2015 gaat er veel voor u en uw werknemers veranderen op pensioengebied. Om u op de hoogte te stellen van alle veranderingen organiseert Van Oers voor u een praktijkgerichte cursus.
Van trackrecord naar short-track 20-02-2014
Van Oers 50 jaar ondernemingszin! 13-01-2014 Donderdag 9 januari j.l. zijn wij ons jubileumjaar begonnen met een klant en relatie event. Zij verdienen het in het zonnetje gezet te worden. De avond en vooral de opkomst hebben onze verwachtingen overtroffen. Meer dan 2.800 gasten hebben wij mogen verwelkomen. Ik ben er trots op dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan onze uitnodiging.
Innoveren doe je samen! 10-12-2013 Innoveren, veranderen, dingen anders doen. Er wordt veel over gezegd en geschreven binnen onze branche. Maar echt doen, dat is anders. Echt doen betekent je nek uitsteken, zaken in beweging zetten, je hoofd stoten, vallen en opstaan, maar vooral blijven geloven in je visie en strategie.
ICT de sleutel voor succes van het accountantskantoor? 09-12-2013 We zitten in een economische crisis, de markt staat onder druk en klanten hebben het moeilijk. Allemaal waar, maar is het echte probleem niet dat accountantskantoren zelf ook te weinig doen om het tij te keren?
Jaarcijfers? Niet langer interessant 08-12-2013 In dit artikel leggen Dennis Klasen en Richard Daalmans uit wat de toegevoegde waarde van SBR is binnen de accountancy branche.
Terugblik 2012 07-12-2013 2012 is weer bijna voorbij, het is allemaal snel gegaan, er is veel gebeurd en veel werk verzet.
Het nieuwe werken = Nooit meer werken 06-12-2013 Een cocreatie van Thomas van den Eeden en Edwin van Terheijden. Je kunt er niet meer om heen tegenwoordig. Het nieuwe werken staat in tijdschriften, kranten, social media enzovoort. Iedereen wil graag zelf bepalen wanneer, hoe en met wie ze werken. Met een laptop, tablet en smartphone is het mogelijk om overal en op elk moment van de dag te werken. Tijd en plaatsonafhankelijk werken wordt vaak omschreven als het nieuwe werken.
Betaalt u voor kosten of toegevoegde waarde? 05-12-2013 Met de Smartphone die ik tot mijn beschikking heb, kan ik zaken ‘tijd’ en ‘plaats’ onafhankelijk regelen.
Eerste« Vorige12Laatste
Neem contact met ons op
Naam:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag: