Wilt u zelf boekhouden en deskundig advies?
Wilt u zelf boekhouden en deskundig advies?

Uw boekhouding zelf doen, met deskundig advies

Voor u is het geen probleem om zelf uw boekhouding te doen. Om inkomende en uitgaande facturen te boeken, aangiftes te doen en tussentijdse rapportages samen te stellen in uw boekhoudsysteem. Net als het maken van een verlies- en winstrekening en een balans. Uw boekhouding uitbesteden is daarom niet nodig. Uw administratie bijhouden en zelf de regie voeren past prima bij u. Omdat u een startende of kleine ondernemer bent of kosten wilt besparen. Of juist omdat u een groter bedrijf leidt met een eigen administratieve afdeling.

Leer uw cijfers beter begrijpen

Juist als u alles zelf doet, zijn er situaties denkbaar waarin u ondersteuning kunt gebruiken. Bij de inrichting van uw administratie, bij internationale transacties en lastige aangiftes. Maar ook bij de interpretatie van uw cijfers. Want met alleen het verwerken van de cijfers bent u er nog niet. Wat zeggen de cijfers over u, uw onderneming en de branche? Wat betekenen die cijfers voor uw onderneming vandaag en in de toekomst? Dat is waardevolle informatie die u pas écht helpt om zorgeloos te ondernemen. Wij kijken graag met u verder dan de cijfers. Dat doen wij als u daarom vraagt, maar ook als wij zelf zien dat uw onderneming dat goed kan gebruiken. Zo leert u ons beter kennen, zo leren wij u beter kennen en zo leert u uw cijfers beter kennen. En doet u ondertussen toch uw volledige boekhouding zelf.

 

Wat kost mijn boekhouding?

Weten wat uw boekhouding kost bij Van Oers? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.

Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Zelf boekhouden met deskundig advies
  1. Zelf boekhouden
  2. Zelf rapportages samenstellen
  3. Samenwerking met accountants
  4. Proactief advies
  5. Meer inzicht in betekenis van uw cijfers
  6. Meer zelfvertrouwen in boekhouden
  7. Kennismaken met collega-ondernemers
  8. Van Oers Academy cursusaanbod
Quote van één van onze klanten:

"Wij staan voor passion, perfection & people. Van Oers past prima bij ons."

Young Perfect

Online boekhouden

Al uw gegevens overal ter wereld bij de hand. Op ieder gewenst moment, met één druk op de knop een volledig overzicht van uw cijfers.