De boekhouding samen doen. U bepaalt wie wat doet
De boekhouding samen doen. U bepaalt wie wat doet

Uw boekhouding samen doen. U bepaalt wie wat doet.

Binnen uw bedrijf zijn er voldoende mogelijkheden om zelf uw boekhouding te doen. Om bijvoorbeeld alle standaard transacties te boeken, om bankschriften in te lezen en uw facturatie volledig automatisch te verwerken. U heeft graag de controle over uw administratie, maar ziet ook het nut en de noodzaak van samenwerking. Omdat u niet alle kennis heeft als er veel complexe transacties zijn binnen uw bedrijf en u graag uw boekhouding regelmatig wilt laten controleren. Of juist omdat u simpelweg meer tijd wilt besteden aan ondernemen.

Werk aan een succesvolle onderneming door cijfers en data te begrijpen

Samen werken aan uw boekhouding. Zo krijgt u het beste van twee werelden, waarin u bepaalt hoe onze samenwerking eruitziet. U beslist wat u zelf doet en wat wij doen. U legt uit hoe u interne controles heeft ingericht binnen uw bedrijf. En daar sluiten wij onze manier van werken weer op aan. Maar hoe zit het met de betekenis van uw cijfers en de verzamelde data? Het maken van een tussentijdse rapportage is één. Het interpreteren daarvan is nog belangrijker. De betekenis van cijfers en data helpt uw onderneming een grote stap verder. Het geeft u waardevolle informatie voor de toekomst, waarop u bijvoorbeeld uw strategie kunt afstemmen. Of waarmee u uw bedrijfsstructuur kunt verfijnen. Als wij dat samen doen, profiteert u van onze deskundigheid. En werkt u zelf aan een succesvolle onderneming.

Wat kost mijn boekhouding?

Weten wat uw boekhouding kost bij Van Oers? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.

Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
De voordelen van samen boekhouden:
  1. U verdeelt de rollen in de samenwerking
  2. Proactief advies
  3. Inzicht in betekenis van uw cijfers en data
  4. Meer controle over uw boekhouding
  5. Meer tijd voor onderneming
  6. Kennismaken met collega-ondernemers
  7. Van Oers Academy cursusaanbod
Quote van één van onze klanten:

"Wij bieden plezier en ontspanning. Van Oers verzorgt de administratie"

Hans Gommers
Kurenpolder

Online boekhouden

Al uw gegevens overal ter wereld bij de hand. Op ieder gewenst moment, met één druk op de knop een volledig overzicht van uw cijfers.