"Van Oers past prima bij ons"
"Van Oers past prima bij ons"

Referentie: Young Perfect

Young Perfect is een bedrijf dat sinds 1990 actief is binnen brand- en shopperactivation in Nederland en België en is gespecialiseerd in Instore activities voor A-merken en retailorganisaties, zowel binnen food- als non-food. Young Perfect ontzorgt de complete activatie, van conceptontwikkeling van activatiemeubels tot de executie. Inclusief de professionele merkambassadeur die de demonstratie op de winkelvloer verzorgt. Als je in de supermarkt een stand ziet van bijvoorbeeld Beemsterkaas, is deze stand bedacht en uitgevoerd door Young Perfect. Ook de strategische shoppermarketing concepten behoren tot de diensten van Young Perfect en deze worden ontwikkeld en ontzorgd voor alle klanten.

Young Perfect staat voor Passion, Perfection & People. Naast de (totaal)concepten die zij met passie bedenken en tot in de perfectie doorontwikkelen, zijn het de mensen die het verschil maken. Zowel op kantoor als op de winkelvloer zorgen de mensen voor de bewaking van de kwaliteit die Young Perfect als één van de belangrijkste kernwaarde hanteert.

Van Oers staat Young Perfect bij met accountancy en fiscaal advies. Van Oers verzorgt het hele traject van jaarrekeningen en aangiften (incl. tussentijdse beoordeling) alsmede de fiscale advisering.

www.youngperfect.nl

Ik wil graag meer informatie
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Vraag: