Goed advies is de basis van zorgeloos ondernemen
Goed advies is de basis van zorgeloos ondernemen

Over Van Oers Accountants

 

Van Oers Accountancy en Advies is opgericht in 1964 door Harrie van Oers. Met nu ruim 250 medewerkers en vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert, is Van Oers uitgegroeid tot één van de grootste kantoren in Zuidwest-Nederland. Wij helpen u als ondernemer met succesvol ondernemerschap vandaag en in de toekomst. Daarbij kijken we naar uw behoeften en daar passen we onze dienstverlening op aan; of u nu franchisenemer, directeur-grootaandeelhouder of starter bent, een klein of groot MKB-bedrijf leidt of een familiebedrijf heeft. Van Oers werkt al 50 jaar. Voor ieder bedrijf, in iedere branche en in iedere fase van u en uw onderneming.

Optimale ondersteuning voor u

Onze oprichter Harrie van Oers was zijn tijd al ver vooruit. Hij koppelde daadkrachtige dienstverlening aan een persoonlijke benadering en was oprecht geïnteresseerd in de ander. En zo werken wij nu nog steeds. Als accountants zorgen wij dat wij u én uw onderneming goed kennen. Wij bouwen graag een hechte band met u op. Door optimale ondersteunen kunt u succesvol én zorgeloos ondernemen. Dat is ons doel. Om ontwikkelingen in ons vakgebied zo goed mogelijk te kunnen volgen en te vertalen naar innovatieve oplossingen voor u, werkt Van Oers met acht verschillende disciplines:

Binnen Van Oers Accountants – en bij alle andere disciplines – werken wij vol overgave en met passie aan onze interesses, weten we precies wat er speelt en krijgt u van ons altijd de beste oplossing. Zo werkt Van Oers in uw voordeel.

Neem contact met ons op
Naam:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag: