"Eén aanspreekpunt: dat werkt!"
"Eén aanspreekpunt: dat werkt!"

U kunt vertrouwen op snelle oplossingen van topkwaliteit

Door samenwerking, specialisatie en persoonlijke ontwikkeling geven wij u snel oplossingen van topkwaliteit voor een transparante prijs. Samenwerken doen we met u, onze collega’s en andere deskundige partijen. Door te specialiseren en te werken vanuit onze persoonlijke kwaliteit, gaan wij nog een stap verder. Binnen Van Oers staan acht disciplines voor u klaar, met professionals die actuele relevante ontwikkelingen bijhouden op hun vakgebied. Met alle specialismen onder één dak schakelen wij snel. Om kennis en vaardigheden nog verder te vergroten, geven wij in de Van Oers Academy cursussen aan onze eigen medewerkers en aan u. Daarnaast zijn wij lid van Leading Edge Alliance, een wereldwijd netwerk waarin wij kennis delen met onafhankelijke accountants en adviseurs. Zo blijven wij steeds scherp op ontwikkelingen.

Samenwerken met uw eigen accountant en adviseur

U werkt bij ons altijd samen met uw eigen adviseur. Dat is misschien wel het meest kenmerkende van onze werkwijze. Want welke vraag u ook stelt, tegen welk probleem u ook aanloopt, uw vaste contactpersoon ondersteunt en begeleidt u. Wij vinden het belangrijk dat u een goede band met ons opbouwt, op basis van wederzijds vertrouwen. Daarbij maakt het overigens niets uit of u overwegend online contact met ons heeft, of u uw boekhouding nog bij ons op kantoor komt brengen. Zo persoonlijk en betrokken werken wij ook als collega’s onderling. Samenwerken met mensen en voor mensen. Alleen dan tillen we elkaar naar een hoger plan.

Een accountantskantoor midden in de samenleving

Wij werken niet alleen voor bedrijven en ondernemers. Wij willen ook iets teruggeven aan de samenleving. Meer begrip voor elkaar, meer onderlinge betrokkenheid en het benutten van onze kennis op andere manieren vinden wij belangrijk. Daarom besteden wij als verlengstuk van ons werk aandacht aan goede doelen en sport. Door het ondersteunen van het Ronald McDonald Kinderfonds bijvoorbeeld, maar ook door het organiseren van de Van Oers Marathon Brabant. Een sportevenement waar u als ondernemer aan mee kunt doen. Zo geven wij graag iets terug aan de samenleving.

Ik wil graag meer informatie
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Vraag:
Van Oers werkt door...
  1. Verder te kijken dan alleen uw cijfers.
  2. Te innoveren en te ontwikkelen.
  3. Snel antwoord te geven op uw vragen.
  4. Te weten wat u bezighoudt als ondernemer.
  5. U een eerlijke prijs te bieden.
  6. Onze kennis met u te delen.
  7. U te introduceren in ons netwerk.
Een transparante prijs

Onze samenwerking met u richten wij op maat in. Daarom vindt u geen standaardprijzen op onze website. Maar dat betekent niet dat wij niet duidelijk zijn in onze tarieven. Sterker nog, op basis van wat u nodig heeft, doen wij u altijd een helder prijsvoorstel. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Maak kennis met onze specialisten!