Goed advies is de basis van zorgeloos ondernemen
Goed advies is de basis van zorgeloos ondernemen

Innovatieve accountants die weten hoe het werkt

Als klant van Van Oers bent u verzekerd van de meest actuele kennis en inzichten. Ontwikkelingen in ons vak volgen wij op de voet en in onze Van Oers Academy trainen wij onze mensen op persoonlijke ontwikkeling en vaktechniek. Alles wat wij om ons heen zien en leren, vertalen wij naar het invullen van uw behoeften. Daarnaast werken wij met de meest moderne softwareoplossingen, waarbij de samenwerking met u ons uitgangspunt is. En ook buiten de Nederlandse grenzen kennen wij de weg door ons lidmaatschap van Leading Edge Alliance. Een groot internationaal netwerk waarin accountants en adviseurs met elkaar samenwerken.

Accountants en adviseurs van Van Oers geven altijd snel en deskundig antwoord op uw vragen. Daar kunt u op vertrouwen! Zij kennen u als ondernemer en weten wat er speelt in uw bedrijf of branche. Zo komt u weer echt toe aan ondernemen.

Maximale energie om uw en ons doel te bereiken

Wij geven u als ondernemer graag het beste van het beste. Ergens maximale energie insteken om een doel te bereiken vinden wij belangrijk. Niet alleen voor u als ondernemer, maar ook voor onszelf. Daarom besteden wij als verlengstuk van ons werk aandacht aan goede doelen en sport. Want het begrijpen van onze omgeving, een stap extra zetten en verder kijken dan de cijfers, zorgt ervoor dat wij u beter kunnen ondersteunen. Wij zeggen wat wij doen én wij doen wat wij zeggen. Dat is prettig samenwerken!

Neem contact met ons op
Naam:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag:

 

 

Optimalisatie scan

Referenties